HR- ja HRD-palvelut

HR- ja HRD-palvelut eli Inhimillinen hyvinvointi ja työhyvinvointi ovat avainasemassa sekä yksilön että yrityksen menestykselle

Lisää hyvinvointia ja tuloksellisuutta

HR- ja HRD-palvelut eli inhimillinen hyvinvointi sekä työhyvinvointi ovat avainasemassa sekä yksilön että yrityksen menestykselle. Ne rakentuvat pitkälti sisäisen motivaation avulla. Sen tunnistaminen ja vahvistaminen vaatii ihmisen oivalluttamista ja osallistamista yhteiseen ajatteluun.

Solut Oy tarjoaa konsultointia ja valmennuksia, jotka auttavat yrityksiä ja organisaatioita parantamaan henkilöstönsä hyvinvointia ja työhyvinvointia. Palvelumme on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille, ja ne räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tarjoamme palveluita muun muassa seuraavissa aihealueissa:

  • Johtaminen ja esimiestyö
  • Työsuhdehallinto
  • Työsyhteisön kehittäminen
  • Työpsykologia
  • Työhyvinvointi

Asiantuntijamme Minna Raikolla on yli 20 vuoden kokemus HR- ja HRD-alalta. Hänellä on vahva osaaminen ihmisen psykologiasta ja hyvinvoinnista sekä johtamisesta ja esimiestyöstä. Minna on myös psykoterapeutti ja työnohjaaja.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää, miten voimme auttaa sinua ja organisaatiotasi parantamaan henkilöstönne hyvinvointia ja työhyvinvointia!

SOLUT OY

044 7315 366
hallinto@solut.fi

Työskentelemme etänä
Nokialla ja Ikaalisissa

Y-tunnus 3127296-5

Verkkolaskuosoite:
003731272965
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Paperipostin lähetysosoite:
Viholanranta 1
37120 Nokia

Seuraa meitä