Markkinointi pk-yrityksille

Solut Oy auttaa saavuttamaan tavoitteet markkinoinnin avulla. Markkinoinnin tehostaminen auttaa yritystäsi näkymäään mediassa.

Markkinointi linkittyy läheisesti myyntiin, mutta sitä voidaan suunnata muillekin sidosryhmille kuin asiakkaille. Sen avulla voidaan houkutella työntekijöitä tai luoda muille yhteistyökumppaneille positiivista yritysmielikuvaa.

Voimme auttaa esimerkiksi seuraavissa osa-alueissa:

  • Markkinointi- ja viestintäsuunnitelman teko
  • Viestinnän johtaminen yhteistyössä asiakkaan kanssa
  • Markkinoinnin johtaminen yhteistyössä asiakkaan kanssa
  • Markkinoinnin vuosikellon suunnittelu
  • Markkinoinnin operatiiviset käytännön työt

Pienellä budjetilla tehoja

Solutin markkinoinnin ja myynnin ammattilainen Johanna Matikka auttaa sinua kehittämään markkinointiasi. Osaamisessa on oleellista markkinoinnin ja myynnin yhteyden ymmärtäminen ja oleellisen hahmottaminen. Aina ei tarvita suuria budjetteja, vaan edullisestikin voi saada näkyvyyttä ja liidejä.

Solut Oy on erikoistunut kustannustehokkaaseen markkinointiin pienille yrityksille. Me katsomme markkinointia pienyrittäjän silmälasien läpi ja osaamme luoda edullisen vuosisunnitelman, joka kuitenkin tuo näkyvyyttä ja sitä kautta lisää kauppaa. Solutista saat markkinointiin konsultatiivisen avun tai myös markkinoinnin toteutus, kädet savessa osuus, on mahdollista ulkoistaa meille. Kysy lisää!

SOLUT OY

044 7315 366
hallinto@solut.fi

Työskentelemme etänä
Nokialla ja Ikaalisissa

Y-tunnus 3127296-5

Verkkolaskuosoite:
003731272965
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Paperipostin lähetysosoite:
Viholanranta 1
37120 Nokia

Seuraa meitä