Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on tärkeä osa yrityksen taloushallintoa. Se vaatii kuitenkin aikaa ja asiantuntemusta, joita kaikilla yrityksillä ei ole. Solut Oy:n palkanlaskentapalvelut vapauttavat aikaasi liiketoimintaasi ja varmistavat, että palkanlaskentasi on aina ajan tasalla ja virheetöntä.

Solut Oy hoitaa palkanlaskentasi helposti ja luotettavasti, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

Palkanlaskenta on tärkeä osa yrityksen taloushallintoa. Se vaatii kuitenkin aikaa ja asiantuntemusta. Ota yhteyttä Solut Oy: iin ja pyydä tarjous. Meiltä saat juuri sinun yrityksellesi sopivat palkanlaskentapalvelut.

Laatua palkanlaskennan prosesseihin

Palkanlaskennan ulkoistaminen varmistaa palkanlaskennan laadun ja oikeellisuuden. Virheettömästi toteutettu palkanlaskenta on tärkeä työnantajakokemuksen tukijalka ja luo positiivista työnantajakuvaa. Luotettava palkanmaksu ja raportointi on talous- ja henkilöstöhallinnon perusta.

Palkanlaskenta voidaan ulkoistaa erikseen tai osana muuta taloushallintoa. Ulkoistaminen alkaa palkanlaskennan prosessien läpikäymisellä, laitetaan ensin perusta kuntoon.

Varsinainen prosessi pitää sisällään kaikki lakisääteiset velvoitteet. Huolehdimme viranomaisilmoitukset kuten palkkojen erillisilmoitukset ja palkkatietoilmoitukset tulorekisteriin. Tilastoimme lomakertymiä ja vastaamme viranomaistahoille lähetetyn datan oikeellisuudesta. Voimme hoitaa matka- ja kululaskut ja sairauspäivärahahakemukset, kaiken, mikä palkanlaskentaan ja maksatukseen liittyy. Varmistamme myös ajantasaisuuden työlainsäädännön tai työehtosopimusten muuttuessa.

Varahenkilöjärjestelmä on riskienhallintaa

Vaikka olemme pieni yhtiö, meillä on toimiva varahenkilöjärjestelmä. Ei voi syntyä tilannetta, että asiakas jäisi tyhjän päälle palkanlaskijan sairastuessa. Saat aina myös neuvontaa työsopimus- ja työsuhdeasioissa. Meillä on ajantasainen tieto työelämän laeista ja säädöksistä sekä muista alan erityiskysymyksistä liittyivät ne sitten ay-maksuihin, verotukseen tai vakuutuksiin.

Keskity itse myyntiin ja asiakastyöhön ja kilauta meille!

SOLUT OY

044 7315 366
hallinto@solut.fi

Työskentelemme etänä
Nokialla ja Ikaalisissa

Y-tunnus 3127296-5

Verkkolaskuosoite:
003731272965
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Paperipostin lähetysosoite:
Viholanranta 1
37120 Nokia

Seuraa meitä