Laskutus ja maksuliikenteen hoito

Hoidamme sovittaessa osto- ja myyntireskontran hoidon puolestanne, jolloin aikanne vapautuu tärkeämpiin töihin ja voitte luottaa siihen, että laskut tulevat ajallaan maksetuiksi ja toisaalta myyntilaskut lähtevät ajantasaisesti asiakkaille. Kun tämä työ tehdään tehokkaasti, se maksimoi käytettävissä olevan rahan määrän.

Myyntilaskutus ja perintä

Myyntilaskutuksessa tärkeintä on nopeus. Mitä nopeammin laskut lähtevät asiakkaille, sitä nopeammin sinulla on rahaa käytettävissä liiketoimintaasi. Tällä tavalla toimiessa yrityksen maksuvalmius paranee ja luottotappioriskit pienenevät. Taloushallintosi on koko ajan ajantasaista.

Maksumuistutukset, huomautukset ja perintään siirtämiset ovat olennainen osa tätä prosessia silloin, kun raha ei tule kassaan sovitulla tavalla. Moni yrittäjä ei ehdi seurata myyntireskontraa riittävän reaaliaikaisesti, jolloin asiakkaiden karhuaminen viivästyy ja saattaa myös opettaa asiakkaita jatkossakin epätoivottuun hitauteen maksamisessa.

Myyntilaskutuksen ajantasaisuus ja oikeellisuus on erittäin tärkeässä roolissa rahan kierrossa.

Ostolaskutus

Ostolaskujen tehokas hoitaminen lisää käytettävissä olevan rahan määrää. Se auttaa myös ennakoimaan taloutta. Kun hoidamme ostolaskutuksenne, pystymme ennakoimaan rahan tarpeen tulevaisuudessa.

Ostoreskontran ajantasaisuus ja oikeellisuus on myös merkittävä imagotekijä. Jos laskut ovat toimittajien suuntaan jatkuvasti myöhässä, on tiukan paikan tullen huomattavasti vaikeampaa neuvotella pidempiä maksuaikoja. Kun toimittajat luottavat asiakkaaseen ja tietävät rahan tulevan sovitusti, heidän kanssaan on helpompi neuvotella hinnoista ja muista ehdoista ja saada tällä tavalla säästöjä ja jälleen – maksimoitua kassassa olevien varojen määrän.

SOLUT OY

044 7315 366
hallinto@solut.fi

Työskentelemme etänä
Nokialla ja Ikaalisissa

Y-tunnus 3127296-5

Verkkolaskuosoite:
003731272965
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Paperipostin lähetysosoite:
Viholanranta 1
37120 Nokia

Seuraa meitä