Laskutus ja maksuliikenteen hoito

Hoidamme laskutuksen ja maksuliikenteen hoidon eli osto- ja myyntireskontran puolestanne

Hoidamme laskutus- ja maksuliikennetehtävät eli osto- ja myyntireskontran puolestanne, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi. Laskut maksetaan ajallaan ja myyntilaskut lähetetään asiakkaille nopeasti ja virheettömästi.

Tehkokas laskutus ja maksuliikenteen hoito parantaa rahan kiertoa ja vahvistaa kassaa, jolloin voit käyttää pääomaa yrityksen kasvuun ja kehittämiseen.

Myyntilaskutus ja perintä

Myyntilaskutuksessa tärkeintä on nopeus. Mitä nopeammin laskut lähtevät asiakkaille, sitä nopeammin sinulla on rahaa käytettävissä liiketoimintaasi. Tällä tavalla toimiessa yrityksen maksuvalmius paranee ja luottotappioriskit pienenevät. Taloushallintosi on koko ajan ajantasaista.

Maksumuistutukset, huomautukset ja perintään siirtämiset ovat olennainen osa tätä prosessia silloin, kun raha ei tule kassaan sovitulla tavalla. Moni yrittäjä ei ehdi seurata myyntireskontraa riittävän reaaliaikaisesti, jolloin asiakkaiden karhuaminen viivästyy ja saattaa myös opettaa asiakkaita jatkossakin epätoivottuun hitauteen maksamisessa.

Myyntilaskutuksen ajantasaisuus ja oikeellisuus on erittäin tärkeässä roolissa rahan kierrossa.

Ostolaskutus

Ostolaskujen tehokas hoitaminen auttaa varmistamaan, että yrityksenne on aina taloudellisesti vakaa. Se auttaa myös ennakoimaan tulevaa taloudellista tilannettanne, mikä antaa teille paremmat mahdollisuudet tehdä oikeita päätöksiä yrityksenne toiminnan kehittämiseksi.

Ostoreskontran ajantasaisuus ja oikeellisuus on myös merkittävä imagotekijä. Jos laskut ovat toimittajien suuntaan jatkuvasti myöhässä, on tiukan paikan tullen huomattavasti vaikeampaa neuvotella pidempiä maksuaikoja. Kun toimittajat luottavat asiakkaaseen ja tietävät rahan tulevan sovitusti, heidän kanssaan on helpompi neuvotella hinnoista ja muista ehdoista – ja saada tällä tavalla säästöjä.

SOLUT OY

044 7315 366
hallinto@solut.fi

Työskentelemme etänä
Nokialla ja Ikaalisissa

Y-tunnus 3127296-5

Verkkolaskuosoite:
003731272965
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Paperipostin lähetysosoite:
Viholanranta 1
37120 Nokia

Seuraa meitä