Kirjanpito

Solut Oy tarjoaa kirjanpitopalvelut kaikenkokoisille yrityksille Pirkanmaalla. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kirjanpito, ALV-laskelmat, kausiveroilmoitukset, tilinpäätökset ja veroilmoitukset.

Solut Oy tarjoaa kirjanpitopalveluita kaikenkokoisille yrityksille Pirkanmaalla.

Kirjanpidon peruspalvelu:

  • Kirjanpito
  • ALV-laskelma
  • Kausiveroilmoitus
  • Tilinpäätös
  • Veroilmoitus
  • Raportointi toiveiden ja tarpeen mukaan

Kirjanpito ja tilinpäätös ovat taloushallinnon osa-alueita, jotka on pakko hoitaa, halusit tai et. Tärkeintä yrittäjälle on useimmiten se, että hän voi mennä rauhassa vaikka metsään ja luottaa siihen, että nämä lakisääteiset palvelut toteutetaan ehdottoman luotettavasti, tarkasti ja yrittäjän etu mielessä. 

Meistä on tuntunut, että nykyään on vaikeaa löytää kirjanpitäjää, joka osaisi tai ehtisi perustyön lisäksi antaa arvokkaita neuvoja yrittäjän avuksi. Siksi me olemme olemassa.

Osaaminen

Jani Kivelällä on 15 vuoden kokemus paitsi kirjanpidosta, myös yrityksen talousprosessien kehittämisestä. Saat siis meiltä laajemman asiantuntija-avun peruskirjanpidon rinnalle. Taloushallinnon lisäksi asiakasta katsotaan tämän toiveesta myös laajemmin: jos huomaamme jollain muulla saralla tuen tarvetta, tuomme sen esiin ja autamme asiakasta eteenpäin.

Palvelumme

Me hoidamme eri yhtiömuotojen kirjanpidon: osakeyhtiö, toiminimi, säätiö ja yhdistys ovat kaikki tuttuja meille. Toisin kuin monet kirjanpitotoimistot, me hoidamme yhä myös ”mappiasiakkaita” eli yrityksiä, joiden kirjanpito ei ole sähköinen.

Meiltä löytyy sopivan edulliset sähköiset vaihtoehdot myös pienille toimijoille, joilla on halu nykyaikaistaa toimintoja ja siirtyä kohti paperitonta kirjanpitoa. Sähköinen kirjanpito on yleensä lopulta myös asiakkaan etu, koska se säästää kirjanpitäjän työaikaa.

Varahenkilöjärjestelmä

Vaikka olemme pieni yhtiö, meillä on toimiva varahenkilöjärjestelmä. Ei voi syntyä tilannetta, että asiakas jäisi ilman lakisääteistä palvelua esimerkiksi kirjanpitäjän sairastuessa. Meillä on Solutissa töissä kaksi kokenutta kirjanpitäjää ja lisäksi kolmas varahenkilö alihankintasuhteessa, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä jatkuvasti.

SOLUT OY

044 7315 366
hallinto@solut.fi

Työskentelemme etänä
Nokialla ja Ikaalisissa

Y-tunnus 3127296-5

Verkkolaskuosoite:
003731272965
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Paperipostin lähetysosoite:
Viholanranta 1
37120 Nokia

Seuraa meitä