Yhteystiedot

Yrittäjämme Jani ja Johanna muodostavat yhdessä tiimin, jossa yhdistyy erilaiset osaamiset ja vahvuudet. Käymme asiakkaan problematiikkaa aina yhdessä läpi, sillä harvoin yksi näkökulma riittää yritystoiminnan monimuotoisessa toimintakentässä. Olemme tottuneet toimimaan kustannustehokkaasti ja antamaan yrittäjän kokoista ja näköistä apua, maanläheisesti ja kansankielellä. Meille on aina suora numero.

Koska mekään emme osaa kaikkea, meillä on vuosikymmenten aikana kertynyt, omakohtaisesti hyväksi havaittu verkosto, johon tukeudumme tarvittaessa. Sinä saat kuitenkin kaiken palvelun samalta luukulta, me haemme tarvittavan osaamisen, mikäli se meiltä uupuisi. Verkostomme ovat laajat erityisesti Pirkanmaalla. Voit kysyä meiltä myös niitä palveluita, joita et sivuiltamme suoraan löydä.KTK Jani Kivelä on paitsi ammattitaitoinen kirjanpitäjä myös erinomainen strateginen kehittäjä. Janin työhistoria on vahvasti tilitoimistopainotteinen, ensin ASP-yhtiössä ja myöhemmin Gyllingillä, joka muutti nimensä Gallantiksi yrityskaupan yhteydessä 2019. 

Jani tuntee myös kolmannen sektorin toimintatavat pitkän luottamustyökokemuksensa myötä. SPR, Ikaalisten Tarmo, Ikaalisten kaupunginvaltuusto, tarkastus- ja sivistyslautakunnan puheenjohtajuudet ovat kaikki laajentaneet näkökulmaa perinteiseen kirjanpitotyöhön. Loikka Janin rakastamaan julkishallintoon tapahtui vuoden 2020 alusta: hän aloitti Ikaalisten kaupungin laskentapäällikkönä ja toimii nyt kaupungin vs. hallinto- ja talousjohtajana.

Intohimo numeroihin ja yrityksen strategiseen kehittämiseen on niin vahva, että Jani haluaa säilyttää kosketuksen myös yksityiseen sektoriin ja tuoda koko kertyneen kokemushistoriansa myös teidän käyttöönne. Taloushallinnon kehittäjiä, joilla on kosketus myös käytännön kirjanpitotyöhön, on harvassa. Älkää siis suotta empikö vaan ottakaa reippaasti yhteyttä!

Jani Kivelä 
toimitusjohtaja, taloushallinto
jani.kivela@solut.fi

044 5758 527


KTM Johanna Matikka on taustaltaan vahvasti myynti- ja markkinointiorientoitunut. Tämä tehokas organisaattori on parhaimmillaan, kun täytyy tehdä tulosta. Projektijohtaminen, myynti, brändin rakentaminen ja asiakassuhteiden hoito ovat alueita, joissa saat varmasti kaipaamasi tuen.

Maahantuonti ja tukkukauppa ovat Johannan vahvinta osaamisaluetta. Kotilaakso Oy:ssa ostajana ja tuotekehittäjänä sekä HR-vastaavana toimiessaan Johanna sai laajan kokemuksen perheyrityksen kilpailueduista. Siirryttyään Euro-Centerin toimitusjohtajaksi 2013 hän alkoi kehittää lemmikkitarvikeliiketoimintaa ja Jalo-brändiä. 

Liiketoimintakauppojen jälkeen painopiste siirtyi kiinteistöliiketoimintaan, isännöintiin ja toimitilojen välitykseen LogisTila Oy:n aluepäällikkönä. Sekä LogisTila että sen jälkeen Pirkanmaan Osuuskauppa ja S-Business Oy tarjosivat oivan näköalapaikan yritysmaailmaan Pirkanmaalla ennen kuin Johanna 2022 kutsuttiin kehittämään uutta toimialaa Siskoset siivouspalvelun toimitusjohtajana.

Luottamustoimet yhdistävät tätä parivaljakkoa: myös Johanna on toiminut kaupunginvaltuutettuna 2009-2021 Nokialla, jona aikana hän on ollut mukana kaupunginhallitustyöskentelyssä 8 vuoden ajan. 

Johanna Matikka
myynti ja markkinointi
johanna.matikka@solut.fi

044 7315 366


Yhteydenottolomake

SOLUT OY

044 7315 366
hallinto@solut.fi

Työskentelemme etänä
Nokialla ja Ikaalisissa

Y-tunnus 3127296-5

Verkkolaskuosoite:
003731272965
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Paperipostin lähetysosoite:
Viholanranta 1
37120 Nokia

Seuraa meitä