Yhteystiedot

Yrittäjämme Jani ja Johanna muodostavat yhdessä tiimin, jossa yhdistyy erilaiset osaamiset ja vahvuudet. Käymme asiakkaan problematiikkaa aina yhdessä läpi, sillä harvoin yksi näkökulma riittää yritystoiminnan monimuotoisessa toimintakentässä. Olemme tottuneet toimimaan kustannustehokkaasti ja antamaan yrittäjän kokoista ja näköistä apua, maanläheisesti ja kansankielellä. Meille on aina suora numero.

Koska mekään emme osaa kaikkea, meillä on vuosikymmenten aikana kertynyt, omakohtaisesti hyväksi havaittu verkosto, johon tukeudumme tarvittaessa. Sinä saat kuitenkin kaiken palvelun samalta luukulta, me haemme tarvittavan osaamisen, mikäli se meiltä uupuisi. Verkostomme ovat laajat erityisesti Pirkanmaalla. Voit kysyä meiltä myös niitä palveluita, joita et sivuiltamme suoraan löydä.KTK Jani Kivelä on paitsi ammattitaitoinen kirjanpitäjä myös erinomainen strateginen kehittäjä. Janin työhistoria on vahvasti tilitoimistopainotteinen, ensin ASP-yhtiössä ja myöhemmin Gyllingillä, joka muutti nimensä Gallantiksi yrityskaupan yhteydessä 2019. 

Jani tuntee myös kolmannen sektorin toimintatavat pitkän luottamustyökokemuksensa myötä. SPR, Ikaalisten Tarmo, Ikaalisten kaupunginvaltuusto, tarkastus- ja sivistyslautakunnan puheenjohtajuudet ovat kaikki laajentaneet näkökulmaa perinteiseen kirjanpitotyöhön. Loikka Janin rakastamaan julkishallintoon tapahtui vuoden 2020 alusta: hän aloitti Ikaalisten kaupungin laskentapäällikkönä ja toimi myöhemmin kaupungin vs. hallinto- ja talousjohtajana. Lokakuussa 2023 Jani siirtyi täysipäiväisesti yrittäjäksi – ja vipinää on riittänyt!

Intohimo numeroihin ja yrityksen strategiseen kehittämiseen on niin vahva, että Jani haluaa säilyttää kosketuksen myös yksityiseen sektoriin ja tuoda koko kertyneen kokemushistoriansa myös teidän käyttöönne. Taloushallinnon kehittäjiä, joilla on kosketus myös käytännön kirjanpitotyöhön, on harvassa. Älkää siis suotta empikö vaan ottakaa reippaasti yhteyttä!

Jani Kivelä 
toimitusjohtaja, taloushallinto
jani.kivela@solut.fi

044 5758 527


KTM Johanna Matikka on taustaltaan vahvasti myynti- ja markkinointiorientoitunut. Tämä tehokas organisaattori on parhaimmillaan, kun täytyy tehdä tulosta. Projektijohtaminen, myynti, brändin rakentaminen ja asiakassuhteiden hoito ovat alueita, joissa saat varmasti kaipaamasi tuen.

Maahantuonnista ja tukkukaupasta Johannalta löytyy pisin kokemus. Kotilaakso Oy:ssa ostajana ja tuotekehittäjänä sekä HR-vastaavana toimiessaan Johanna sai laajan kokemuksen perheyrityksen kilpailueduista. Siirryttyään Euro-Centerin toimitusjohtajaksi 2013 hän alkoi kehittää lemmikkitarvikeliiketoimintaa ja Jalo-brändiä. 

Liiketoimintakaupan jälkeen painopiste siirtyi kiinteistöliiketoimintaan, isännöintiin ja toimitilojen välitykseen LogisTila Oy:n aluepäällikkönä. Sekä LogisTila että sen jälkeen Pirkanmaan Osuuskauppa ja S-Business Oy tarjosivat oivan näköalapaikan yritysmaailmaan Pirkanmaalla ennen kuin Johanna 2022 kutsuttiin vetämään kasvua uudella toimialalla Siskoset siivouspalvelun toimitusjohtajana. Vuoden kasvuprojektin jälkeen 2023 Johanna palasi perheyritystensä pariin ja kehittämään Solutin liiketomintaa. Johanna on toiminut useiden yhtiöiden hallituksissa ja hänellä on myös HHJ-tutkinto.

Luottamustoimet yhdistävät tätä parivaljakkoa: myös Johanna on toiminut kaupunginvaltuutettuna 2009-2021 Nokialla, jona aikana hän on ollut mukana kaupunginhallitustyöskentelyssä 8 vuoden ajan. 

Johanna Matikka
hallituksen puheenjohtaja, myynti ja markkinointi
johanna.matikka@solut.fi

044 7315 366


Arja Stenroos on pitkän linjan kirjanpidon ammattilainen, joka on vuosien varrella toiminut lukuisissa eri tilitoimistoissa. Hän on nähnyt hyvin monenlaisia asiakasyrityksiä ja hallitsee lähes kaikki toimialat ja eri yhtiömuodot.

Arjalta sujuu esimerkiksi konsernitilinpäätöksen teko ja hän hallitsee useat sähköiset kirjanpidon ohjelmat. Hän on lisäksi perehdyttänyt uransa alkutaipaleella olevia kirjanpitäjiä. Arja on rautainen ammattilainen, jonka käsiin voi todella uskoa yrityksen kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätöksen! 

Solutissa Arjan vastuulla on hänelle nimetyt asiakkaat ja hän sijaistaa Jania tarvittaessa. Arja ja Jani tekevät työtä myös tiiminä ja hyödyntävät molempien osaamisen asiakkaan eduksi.

Arja rakastaa ulkoilua – ja koiria! Arjan harrastuksiin kuuluu mm. veneily, kalastus ja ryhmäliikunta monessa muodossa.

Arja Stenroos
kirjanpitäjä
arja.stenroos@solut.fi

044 741 2877


Yhteydenottolomake

SOLUT OY

044 7315 366
hallinto@solut.fi

Työskentelemme etänä
Nokialla ja Ikaalisissa

Y-tunnus 3127296-5

Verkkolaskuosoite:
003731272965
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Paperipostin lähetysosoite:
Viholanranta 1
37120 Nokia

Seuraa meitä