Yhteys

Solutista saat kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tukemaan ydinliiketoimintaasi. Yhden luukun periaate tekee elämästäsi helpompaa, nopeampaa ja kustannus­tehokasta.

Yhteys

Solutista saat kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tukemaan ydinliiketoimintaasi. Yhden luukun periaate tekee elämästäsi helpompaa, nopeampaa ja kustannus­tehokasta.

KTK Jani Kivelä on paitsi ammattitaitoinen kirjanpitäjä myös erinomainen strateginen kehittäjä. Janin työhistoria on vahvasti tilitoimistopainotteinen, ensin ASP-yhtiössä ja myöhemmin Gyllingillä, joka muutti nimensä Gallantiksi yrityskaupan yhteydessä 2019. 

Jani tuntee myös kolmannen sektorin toimintatavat pitkän luottamustyökokemuksensa myötä. SPR, Ikaalisten Tarmo, Ikaalisten kaupunginvaltuusto, tarkastus- ja sivistyslautakunnan puheenjohtajuudet ovat kaikki laajentaneet näkökulmaa perinteiseen kirjanpitotyöhön. Loikka Janin rakastamaan julkishallintoon tapahtui vuoden 2020 alusta: hän aloitti Ikaalisten kaupungin laskentapäällikkönä ja toimii nyt kaupungin vs. hallinto- ja talousjohtajana.

Intohimo numeroihin ja yrityksen strategiseen kehittämiseen on niin vahva, että Jani haluaa säilyttää kosketuksen myös yksityiseen sektoriin ja tuoda koko kertyneen kokemushistoriansa myös teidän käyttöönne. Taloushallinnon kehittäjiä, joilla on kosketus myös käytännön kirjanpitotyöhön, on harvassa. Älkää siis suotta empikö vaan ottakaa reippaasti yhteyttä!

Jani Kivelä 
toimitusjohtaja, taloushallinto
jani.kivela@solut.fi
044 5758 527

Taustasta lisää:
https://www.linkedin.com/in/jani-kivel%C3%A4-167482190/


KTM Johanna Matikka on taustaltaan vahvasti myynti- ja markkinointiorientoitunut. Tämä tehokas organisaattori on parhaimmillaan, kun täytyy tehdä tulosta. Projektijohtaminen, myynti, brändin rakentaminen ja asiakassuhteiden hoito ovat alueita, joissa saat varmasti kaipaamasi tuen.

Maahantuonti ja tukkukauppa ovat Johannan vahvinta osaamisaluetta. Kotilaakso Oy:ssa ostajana ja tuotekehittäjänä sekä HR-vastaavana toimiessaan Johanna sai laajan kokemuksen perheyrityksen kilpailueduista. Siirryttyään Euro-Centerin toimitusjohtajaksi 2013 hän alkoi kehittää lemmikkitarvikeliiketoimintaa ja Jalo-brändiä. 

Liiketoimintakauppojen jälkeen painopiste siirtyi kiinteistöliiketoimintaan, isännöintiin ja toimitilojen välitykseen LogisTila Oy:n aluepäällikkönä. Sekä LogisTila että sen jälkeen Pirkanmaan Osuuskauppa ja S-Business Oy tarjosivat oivan näköalapaikan yritysmaailmaan Pirkanmaalla ennen kuin Johanna 2022 kutsuttiin kehittämään uutta toimialaa Siskoset siivouspalvelun toimitusjohtajana.

Luottamustoimet yhdistävät tätä parivaljakkoa: myös Johanna on toiminut kaupunginvaltuutettuna 2009-2021 Nokialla, jona aikana hän on ollut mukana kaupunginhallitustyöskentelyssä 8 vuoden ajan. 

Johanna Matikka
myynti ja markkinointi
johanna.matikka@solut.fi
044 7315 366

Taustasta lisää:
https://www.linkedin.com/in/johanna-matikka-891b6760/

SOLUT OY
Kyöstinkatu 3
39500 Ikaalinen

044 7315 366

Yhteydenotto