Talouskonsultointi

Talouskonsultointi tarkoittaa meillä yrittäjän rinnalla kulkemista. Me osaamme asettua yrittäjän asemaan, koska olemme itsekin pienyrittäjiä ja ymmärrämme sen koko valtavan kentän, joka yrittäjän tulisi osata hallita. Meille on tyypillistä maanläheinen ote, asiakas varmasti ymmärtää, mikä on talouden saralla hyvin ja mikä kaipaa kehittämistä.

Taloudesta kilpailuetu

Tavoitteemme on tehdä taloudesta kilpailuetu, joka erottaa liiketoimintasi markkinoilla kilpailijoista. Se tarkoittaa sitä, että taloudelliset tekijät on perattu ja laitettu sellaiseen iskukuntoon, että tiukankin ajan koittaessa sinulla on kilpailijoita paremmat edellytykset selvitä kuivin jaloin. Ja toisaalta, nousukausi entisestään vahvistaa asemaasi markkinoilla.

Osaaminen ja verkostomme

Käytettävissänne on pitkän linjan talousasiantuntijamme Jani Kivelä, joka on luotsannut niin tilitoimistoja kuin kuntaakin ja joka on itse Solutin pääomistaja. Jani on työurallaan nähnyt monet nousukaudet ja taantumat ja seurannut, miten eri toimialojen yritykset ovat näistä selvinneet ja nousseet kukoistukseen. Jani on ammattilainen talouden prosessien kehittämisessä ja toiminnan tehostamisessa. Tämä mies tietää, mitä numeroilla saadaan aikaan!

Janin lisäksi Solutin toiminnalle on tyypillistä, että käytämme laajaa asiantuntijaverkostoamme tilanteen niin vaatiessa. Olemme koonneet ympärillemme parhaat eri alojen osaajat, joiden kanssa olemme itse tehneet yhteistyötä ja joiden osaamiseen luotamme. Tällä tavalla saat apua jollain tietyllä erityisalalla silloinkin, jos sitä ei suoraan meiltä löydy.

Mahdollisia toimenpiteitä

Talouskonsultointi tarkoittaa käytännössä sitä, että ensin istutaan alas ja käydään tilanne läpi. Missä ollaan, miten tähän on tultu ja missä on tarkoitus olla tulevaisuudessa. Kun hahmotamme ensin tilanteen, on helpompi lähteä tekemään konkreettisia toimenpiteitä. Näitä voivat olla esimerkiksi seuraavat:

  • Myyntibudjetti
  • Kassavirtalaskelma
  • Lainahakemus
  • Kilpailijavertailu
  • Verosuunnittelu
  • Tukihakemus
  • Kannattavuuslaskelmat
  • Hinnoittelumalli
  • Kuluanalyysi
  • Kilpailutus

Tässä liuta esimerkkejä, joihin talousohjauksella voidaan päätyä. Voitte tuottaa tuon materiaalin itse tai voimme olla apuna sen kasaamisessa. Yleensä varsinaisia päätöksiä päästään tekemään vasta, kun tarvittava materiaali on kerätty ja syntyy faktoihin perustuva ymmärrys siitä, mitä pitää seuraavaksi tehdä.

Kehittämiseen rahallista tukea

Kun talouskonsultointia tehdään tavoitteena kasvattaa yritystoimintaa tai luoda taloudesta kilpailuetu, on siihen usein saatavissa kehittämistukea. Tällöin palvelu on asiakkaalle hyvin edullista. Ole yhteydessä ja käydään läpi mahdolliset instrumentit.

SOLUT OY

044 7315 366
hallinto@solut.fi

Työskentelemme etänä
Nokialla ja Ikaalisissa

Y-tunnus 3127296-5

Verkkolaskuosoite:
003731272965
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Paperipostin lähetysosoite:
Viholanranta 1
37120 Nokia

Seuraa meitä