Valley-brändille kasvua lemmikkituotteista

Kuvassa Janne Kouvo sekä petejä testaamassa Johanna Matikka ja Jannen poika Elias Kouvo, joka myös työskentelee yhtiössä

Lemmikkien pedit nousivat jälleen Kotilaakson valikoimiin yhteistyössä Solut Oy:n kanssa. Karvaisten kavereiden unet tyylikkäillä makuualustoilla ovat tänä talvena taatut!

Kotilaakso Oy on tamperelainen kodintarvikkeiden maahantuonti- ja tukkukauppa, jolla on myös omaa valmistusta Suomessa. Toimitusjohtaja Janne Kouvo on toisen polven toimitusjohtaja, joka vetää tätä perinteikästä, vuonna 1947 perustettua perheyritystä.

Pedit mukaan Valley-brändiin

Yhtiöllä on lukuisia erilaisia tuotekokonaisuuksia, mm. Aino-siivoustuotteet, Taito-pienrauta sekä Valley-sisustusryhmä. Kymmenen vuoden tauon jälkeen Kotilaakso palasi nyt myös lemmikkitarvikkeiden pariin, kun Valley-sisustusbrändi sai jatkokseen lemmikkien pedit.

Tuoteryhmäpäällikkö Tuija Virtanen on tyytyväinen: ”Valley-pedit vastaavat Kotilaakson laajan asiakaskunnan kysyntään suosikkituotteista: petien ja patjojen valikoimaa muokattiin ketterästi markkinoiden eläessä. Tänä päivänä Valley-pedeiksi on valikoitunut laadukas ja vivahteikas kokonaisuus. Mahdollisuuksien mukaan jokaisen tuotteen kohdalla mietitään myös ekologisuutta ja kestävyyttä. Valley-petivalikoimasta löytää suosikkinsa niin kodin pienikokoinen lemmikki kuin myös isompi lajitoveri.”

Yhteistyö toi tehoja

Solut Oy oli asiantuntijana mukana tuoteryhmän lanseerauksessa. Yritys tarjoaa pääasiassa taloushallinnon palveluita, mutta myös myynnin, markkinoinnin ja maahantuonnin konsultaatiopalvelua, sillä sitä kokemusta yhtiöstä totisesti löytyy. Johanna Matikka on toiminut lemmikkitarvikkeiden maahantuonnin parissa toistakymmentä vuotta ja toimi käynnistyksessä tuoteryhmäpäällikkö Tuija Virtasen aisaparina:

”Koimme ensiarvoisen tärkeänä palasena Solut-yhteistyön petien uudessa tulemisessa. Johannan näkemykset ja kokemukset viime vuosien kaupallisista ja laadukkaista tuotteista ovat nyt yksi tukipilari mihin Valley-pedit rakentuvat ja kehittyvät. Yhteistyö Solutin kanssa oli ammattitaitoista ja mutkatonta, unohtamatta reipasta ja innostavaa otetta valikoiman suunnittelussa.”

Myös Janne Kouvo oli yhteistyöhön tyytyväinen: ”Solut on vakuuttanut minut ammattitaitoisesta ja hyvin laaja-alaisesta kaupan alan osaamisesta. Voin suositella yhtiötä lähes kaikkiin eri kaupan alan toimiin aina ostamisesta taloushallintoon.”

Kotilaaksossa on aina kuunneltu myös jälleenmyyjien arvokasta palautetta – myös ammattitaitoiset sisäänostajat ovat osaltaan kehittämässä petiryhmää kuunneltuaan kuluttajia. ”Me kaikki yhdessä siis rakennamme Valley-pedeistä lemmikkien suosikkeja.”, Tuija Virtanen summaa.

Lokoisia lepohetkiä kodin lemmikeille, toivoo Kotilaakson väki!

Lisätietoja: Johanna Matikka, johanna.matikka@solut.fi, 044 7315 366 ja Elias Kouvo, elias.kouvo@kotilaakso.fi

Tutustu lisää yhtiöihin Kotilaakso ja Solut heidän verkkosivuillaan.