KTM Johanna Matikka on taustaltaan vahvasti myynti- ja markkinointiorientoitunut. Tämä tehokas organisaattori on parhaimmillaan, kun täytyy tehdä tulosta. Projektijohtaminen, myynti, brändin rakentaminen ja asiakassuhteiden rakentaminen ovat alueita, joissa saat varmasti kaipaamasi tuen.

Päivittäistavaroiden maahantuonti ja tukkukauppa ovat alueet, jotka Johanna on imenyt itseensä jo äidin maidossa. Kotilaakso Oy:ssa ostajana ja tuotekehittäjänä sekä HR-vastaavana toimiessaan Johanna sai laajan kokemuksen perheyrityksen kilpailueduista. Siirryttyään Euro-Centerin toimitusjohtajaksi 2013 hän alkoi tosissaan kehittää lemmikkitarvikeliiketoimintaa ja Jalo-brändiä. Liiketoimintakauppojen jälkeen painopiste siirtyi kiinteistöliiketoimintaan, isännöintiin ja toimitilojen välitykseen. LogisTilan Tampereen toimiston vetovastuu oli osa tätä jatkumoa.

Elokuussa 2020 Johanna siirtyi osuuskauppamaailmaan, kun Pirkanmaan Osuuskauppa kaipasi ihka ensimmäistä yritysmyyntipäällikköään. Tässä S-Busineksen ”uudisraivaaja” -roolissa on b2b-myynnin kehittämisen lisäksi päässyt kouluttamaan ja valmentamaan koko osuuskaupan henkilökuntaa yritysmyyntiin.

Luottamustoimet yhdistävät tätä parivaljakkoa: myös Johanna on toiminut kaupunginvaltuutettuna Nokialla 2009-2021, jona aikana hän on ollut mukana kaupunginhallitustyöskentelyssä 8 vuoden ajan. 

Hallituksen puheenjohtaja

KTM / HHJ Johanna Matikka

johanna.matikka@solut.fi

044-7315366